VRIJDAG 2 DECEMBER

sNa dat Woensdag het basis raster getekend was konden we nu beginnen met het tekenen van de lijnen van de boot. We begonnen met het uitzetten van de zeeglijn. deze was niet zo maar strokend te krijgen toch een foutje in de table of offsets? toen de zeeg er strokend opstond zijn Job en Wiebe de kiel en de voor steven gaan tekenen en Daan is de boot in Rhinoseros afgaan maken en daar de bouwspanten teken voor de CNC frees. De voorsteven klopte goed, het was mooi dat we de voorsteven hadden aan de hand van de tekening konden we later beginnen aan de mal voor het lamineren van de voorsteven. Daarna hebben we het boven aanzicht uitgezet en de chine (de Knik) van boven- en zijkant gezien.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *